0570 - 622 552

Login
None

Wat is tennis

None None

Nederland tennisland, iedereen doet mee, jij ook?

Tennis is de tweede sport van ons land. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en bijna 570.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. Iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden.

None None

Iedereen kan het leren

Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle speelniveaus en je bent nooit te oud om te starten. Tennis is voor iedereen en is een echte familiesport. Van jong tot oud, tennis is de enige sport die door verschillende generaties beoefend kan worden, met elkaar.

None None

Een Gezonde Sport

Tennis is een heel gezonde sport. Uit onderzoek blijkt zelfs de gezondste! Tennis je je hele leven lang, dan leef je jaren langer. 'Body' en 'mind' gaan bij tennis hand in hand. Het is een sociale sport, die ook goed is voor de geest. De kans op blessures is bij tennis kleiner dan bij veel andere sporten

None None

Teamsport

Van jongs af aan tennis je al in teamverband binnen het Tenniskids-programma. Hier maak je je eerste tennisvrienden. Tennis mag dan een individuele sport heten, je doet het toch altijd samen op de baan. Mensen tennissen veelal voor hun plezier. Het spel is hartstikke leuk en dat is het ook na afloop op de club. Of je nu dubbel speelt of enkel, recreatief of prestatief, plezier staat voorop.

None None

Tennis voor jong en oud

Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Competitie spelen of recreatief tennissen? Het kan allemaal! Bij tennis heb je de vrijheid te gaan wanneer jij dat wilt. Om te spelen met en tegen wie je wilt op diverse niveaus. Tennis is een sport voor jong en oud. Sporten is vooral gezond als je het je hele leven blijft doen. Nu leren tennissen, daar heb je dus de rest van je leven plezier van!