Trainingsinformatie

Trainer

Mijn naam is Peter Everink en ik ben de trainer op TC Park Braband. Daarom is een kleine introductie wel op zijn plaats.

Ik ben 35 jaar en al zo’n 13 jaar fulltime tennisleraar. Sinds 2010 ben ik gestart met mijn eigen tennisschool. Hierin zitten alle ervaringen, visies en beleid in verwerkt die ik in alle jaren als tennisleraar heb opgedaan. De tennisschool is gezond aan het groeien en dat betekent dat meerdere verenigingen gebruik kunnen maken van de faciliteiten die de tennisschool te bieden heeft op het gebied van jeugd-, senioren- en clubtennis. Wat kunnen jullie van mij en de tennisschool verwachten; Ons motto is “tennisles voor iedereen” . Dit betekent dat wij trainingen voor jong(vanaf 4 jaar) en oud (tot…….) op elk niveau aanbieden. De trainingen worden altijd op een uitdagende en kwalitatieve manier gegeven, zodat u met een voldaan gevoel heeft getraind. Werving en behoud van nieuwe leden is een belangrijk onderwerp binnen de tennisschool en wij zullen dan ook samen met de commissies van TCPB een mooi plan opzetten. Wij maken tevens gebruik van een stimuleringsprogramma voor elk jeugdlid, voor elk niveau. Daarnaast zullen wij zoveel mogelijk proberen aanwezig te zijn bij activiteiten, competities en toernooien. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van wat er reilt en zeilt binnen de club.

Ik wilde eindigen met iedereen een fijn tennisseizoen te wensen. Ik heb er zin!! Tot op de baan.

Meer info? www.tennisschoolpe.nl of mail info@tennisschoolpe.nl of bel 0624720961

Info lessen

Algemene informatie jeugdlessen

Jeugdlessen worden gegeven van maandag t/m donderdag na schooltijd. De trainingen starten in de 1e week van maart en lopen tot de laatste week van november. Hierdoor wordt er bijna het hele jaar door getraind,waardoor de betrokkenheid voor activiteiten, competitie en toernooien optimaal wordt benut bij de tennisverenigingen waar wij de trainingen verzorgen. (instromen kan altijd, alleen nog wel op de nog beschikbare momenten.) De gehele trainingsperiode omvat 27 trainingen. Op feestdagen en in basisschoolvakanties worden er geen trainingen gegeven. Bij het indelen van de lesgroepen streven wij altijd naar de juiste groepsindeling op basis van leeftijd, niveau en motivatie.

Je kan bij ons trainingen volgen in verschillende vormen. De meest voorkomende vorm is een groep van 4 personen. Hierbij krijgt iedereen veel aandacht, waardoor de voorruitgangen al snel zichtbaar zijn. Met 4 personen zijn alle facetten van het tennis optimaal te trainen. Een andere optie is een training in een grotere groep van 6-8 personen. Hierbij wordt de aandacht natuurlijk wat meer verdeeld. Deze optie is uitermate geschikt voor het samen tennissen met vriendjes en vriendinnetjes om zo wegwijs te raken in het tennis. De tarieven zijn bij deze training dan ook gunstiger geprijsd. Om extra vooruitgang te boeken geven wij ook privélessen en duolessen aan de jeugd. Veelal wordt dit gedaan naast de groepsles, maar je kan natuurlijk ook alleen voor deze optie kiezen.

Beginnende jeugd
Wanneer je begint met tennis is het belangrijk dat je gemotiveerd wordt. Onze trainingsopzet is ontwikkeld om iedereen goed te leren tennissen, ongeacht de leeftijd en het niveau. Om dit te bereiken geven wij enthousiaste en uitdagende trainingen. Om elk kind hierin goed te begeleiden maken wij gebruik van aangepaste velden en ballen en motiverende oefenstof. Je kan al bij ons al beginnen met tennis vanaf 4-5 jaar.

Reeds tennissende jeugd
Tennisles is een uitstekende en noodzakelijke manier om je spel te blijven verbeteren. Wij geven trainingen aan alle leeftijden en niveaus. Tijdens de trainingen proberen wij het beste uit het kind te halen op het gebied van techniek, conditie, mentaliteit en tactiek. Wij motiveren de kinderen voor het tennis en het spelen van wedstrijden. Tevens stimuleren wij het actief deelnemen aan activiteiten binnen en buiten de vereniging.

Gevorderde jeugd
Op de vrijdagen geven wij selectie trainingen aan kinderen die talent hebben of meer kunnen/willen dan gemiddeld. Dit gebeurd in 4 groepen in de leeftijden t/m 8 jaar, t/m 11 jaar, t/m 13 jaar en t/m 17 jaar. Elke groep traint intensief een uur en 15 min onder begeleiding van beide trainers. Wij geven deze trainingen aan kinderen van de gemeente Deventer en omgeving. Hiervoor moet je wel uitgenodigd worden door ons. Maar hebben wij je ergens gemist en zou je graag een keertje mee willen trainen? Laat dit ons dan even weten. Er wordt het hele jaar getraind dus kom gerust een keertje kijken. Wilt u als bedrijf de talentvolle jeugd sponsoren? Dit kan op vele manieren! Stuur dan een reactie via ons contactformulier op onze website.

Algemene informatie seniorenlessen

Lessen aan senioren worden gegeven van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 22:00. Er worden trainingen gegeven in 3 verschillende vormen. Een groepsles van een uur met 4 personen. Hierbij krijgt iedereen persoonlijke aandacht om aan de techniek en tactiek te werken om zo het tennisspel te verbeteren. De trainingen worden op een intensieve manier gegeven waardoor je het gevoel krijgt dat je echt gesport heb en daarbij ook nog eens wat geleerd hebt. Wanneer je de aandacht wat meer op de techniek of op andere facetten wilt trainen geven wij duolessen en privélessen. Hierbij ligt het rendement hoog en is het rendement snel zichtbaar. Bij de lessen voor senioren kun je kiezen om het hele seizoen(27 weken) te trainen of in de voorzomer(15 weken) van de eerste week van maart tot de zomervakantie of in de nazomer(12 weken) van de derde week augustus t/m de laatste week van november.

Aanmelden voor tennislessen JEUGD EN SENIOREN doe je via onderstaande kanalen.

Vul het formulier in op de website van Tennisschool PE onder kopje ‘aanmelden tennisles’. Eerst meer informatie? Neem dan contact op via telefoon nummer 0624720961 of mail naar info@tennisschoolpe.nl.