0570 - 622 552

Login
tennisracket onder een tennisbal
Clubkampioenschap 2023
Herbstmeister und herbstmeisterin Word jij dit jaar één van onze herbstmeisters / herbstmeisterinnen van de alternatieve clubkampioenschappen van Park Braband? Dit jaar gaan we onze clubkampioenschappen heel anders opzetten! Niet alleen de speeldata zijn veranderd (niet in de zomer maar in de herfst) maar ook de manier van spelen (tijd). Het is allemaal samen te vatten als: strijd en gezelligheid in een compact programma!
Man met een tennisbal

Opzet clubkampioenschappen

Het is de insteek om alle wedstrijden te spelen in één weekend en wel op vrijdagavond 20 oktober en zaterdag 21 oktober 2023. Daarnaast zullen de wedstrijden op tijd worden gespeeld, zodat iedereen ruim voor de tijd weet wanneer hij / zij mag spelen. En de laatste wijziging is dat de categorieën waar je jezelf voor kan inschrijven zijn samengevoegd. Zo hopen we op elk niveau mooie en uitdagende wedstrijden te kunnen inplannen waarbij je mogelijk tegen nieuwe tegenstanders kan spelen. Schrijf jezelf nu in voor het herbstmeisterschaft en word de nieuwe, onbetwiste herbstmeister(in) van Park Braband en misschien prijkt jouw naam dan wel aan de nieuwe ‘wand der kampioenen’ in ons clubhuis.

Speeldata: vrijdagavond 20 oktober en zaterdag 21 oktober

Speeltijden*: vrijdagavond 20-10: van 18:45 uur tot 22:45 uur (uitwijkavond)

zaterdag 21-10: van 09:45 uur tot 18:45 uur (speel + finaledag)

Inschrijven: Je mag jezelf maximaal voor 2 onderdelen inschrijven. inschrijflink

Categorieën: 4&5, 6&7, 8&9
Onderdelen: DE, HE, DD, HD, GD

Inschrijfgeld: per categorie kost het 6 euro om deel te nemen. Je krijgt hier meer voor terug dan alleen deelname aan de wedstrijden. Maar verder verklappen wij nog niks 😊

Aanmelden: via toernooi.nl.

Uitslag: Het gaat om het gewonnen aantal games. Als het eindsignaal gaat en de stand is gelijk (gelijk aantal gewonnen games), dan wordt 1 beslissende game verkort (uit)gespeeld. Dat betekent bij 40-40 winnende punt. De uitslag wordt vervolgens doorgegeven aan de toernooicommissie.

Thema: Je zou het niet verwachten maar dat is oktoberfest. Neem dus je mooiste outfit mee (om in te spelen en/of erna) en misschien wordt jij uitgeroepen tot: das schönste der Party.

Feestavond: Aansluitend op de wedstrijden van zaterdag zal er een BBQ + feestavond worden georganiseerd (geheel in thema) en zullen de kersverse herbstmeisters + herbstmeisterinnen worden gehuldigd.