0570 - 622 552

Login
DTK2023open

22 jul 2023

De zomervakantie is begonnen!
De hoogste tijd dus om je in te schrijven voor de Deventer Tennis Kampioenschappen!

Deze finales voor de 51e editie worden gespeeld bij 'onze buren', bij DLTC!

Door het warme weer tijdens de afgelopen edities en op verzoek van velen zijn de 55+ / 65+ categorie aangepast. De wedstrijden worden nu gespeeld van einde middag tot begin van de avond. Hiermee wordt het warmste gedeelte van de dag ontweken en hebben de werkenden de gelegenheid ook aan deze categorie mee te doen.

Inschrijven? Klik op de categorie waarin je wil meedoen: 

Open / 17+ / 35+

Tenniskids

55+ / 65+

Uiteraard blijft de 55+/65+ categorie spelen van maandag t/m donderdag en wordt afgesloten met een gezellige BBQ op het finalepark, DLTC!
Tevens handhaven we de dagkampen voor de jeugd. Het experiment afgelopen jaar bij TPC Colmschate is goed bevallen en zal worden uitgebreid in samenwerking met het Deventer Sportbedrijf. Tijdens deze dagkampen kunnen de kinderen gedurende het toernooi tussen de wedstrijden door leuke activiteiten doen. Informatie hierover en de opzet van het jeugdtoernooi kan je krijgen via jeugd@deventertennis.nl.

Daarnaast is er ook veel hetzelfde gebleven. Veel gezelligheid en sportieve rivaliteit, leuke wedstrijden en dus het finalepark (DLTC) die er een mooi feestweekend van gaat maken. Als je je snel inschrijft dan kan iedereen dat zien en dat motiveert gelijk ook anderen! Laten we er weer een mooi evenement van maken!

Tot op de baan!

DTK2023open
DTK20235565
DTK2023jeugd

Andere nieuwsitems