Tennissen met vriendjes & vriendinnetjes!

17 Feb, 2016
Vrijdag 11 maart staat het vriendjes en vriendinnetjes toernooi op de agenda. Een leuk toernooitje voor de kinderen die al met plezier tennissen, maar ook een heel geschikt moment om nieuwe jeugdleden aan te trekken en andere kinderen enthousiast te maken voor tennis. Je mag zoveel vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes meenemen als je wilt, om ze kennis te laten maken met jouw hobby. Alle leeftijden zijn welkom. Rackets zijn aanwezig.
Het programma zal er als volgt uit zien:
15:45u Ontvangst
16:00u De 'Tennisgames'; verschillende vaardigheids- en behendigheidsspellen
17.00u Pauze 17:15u Wedstrijdjes 18:00u Broodje knack 18:15u Prijsuitreiking 18.30u Afronding
De kosten per opgegeven kind zijn 2,50 euro, contant te betalen bij aanvang van de middag. Opgeven graag voor dinsdag 8 maart samen met je vriend(-in), neef, nicht, buurjongen of buurmeisje! NB1: De tennislessen zullen op deze dag aangepast worden aan het toernooi, in verband met de baanbezetting en de inzet van Peter. Hierover wordt later meer bekend.
NB2: We zoeken nog ouders of jeugdleden (vanaf 12 jaar) die willen helpen met de organisatie van dit toernooitje. Dit geldt als vrijwilligerswerk, waarmee de vrijwilligersbijdrage terugverdiend kan worden.
Tot 11 maart! De jeugdcommissie