Het seizoen gaat officieel van start!

21 Mrt, 2016
Het is ondertussen traditie om het nieuwe seizoen in te luiden met het starterstoernooi voor volwassenen en jeugd! Wij nodigen daarom iedereen uit om op zondag 3 april a.s. lekker te komen spelen.

Starttoernooi 'ouder-kind'

De ochtend is speciaal voor jeugd! We hebben het ouder-kind toernooi weer nieuw leven ingeblazen. Dit houdt in dat elk kind zal dubbelen met een volwassene. Dit mag een vader of moeder zijn, maar ook opa's, buurman, stiefmoeders of je tante. Het maakt niet uit. Het gaat vooral om de fun!  Het starttoernooi is van 10 tot 13.00 uur en eindigt met een lunch. Opgeven kan via Mail bij Wieke

Openingstoernooi

Aansluitend is er het openingstoernooi voor volwassen. Sommigen van jullie zullen nu al lekker warm geslagen zijn. Mooi! Vanaf 13.00 uur: ontvangst met koffie/thee/met iets lekkers. Aansluitend zal er tot 16.00 uur gezellig een balletje worden geslagen. Aanmelden voor 27 maart op het inschrijfformulier op het publicatiebord in het clubhuis of email. Kosten: € 5,00 pp volwassen en € 2,50 pp jeugd. Schrijf je snel in, we gaan er een gezellige dag van maken!