Headlines nieuwsbrief #4

28 Jun, 2018
Op donderderdag 28 juni hebben we de 4e nieuwsbrief van 2018 verzonden. Onderstaand tref je enkele hoogtepunten uit deze nieuwsbrief. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen geef dit dan aan via: PR commissie   Park Braband Open 2018 Komende week is het Park Braband Open week. De schema's staan online, de planning volgt voor het weekend nog. door PBOpen kan er door de week alleen tot 17.45u vrij getennist worden, in het weekend zijn de banen de gehele dag niet bespeelbaar voor recreatie. Het toernooi zit helemaal vol, dus alle banen hebben we nodig voor het toernooi. Via Toernooi.nl zijn de schema's te bekijken. Clubkampioenschappen 2018 Wij zijn halverwege!   Wij spelen ondertussen 2 maanden wedstrijden van de clubkampioenschappen en de helft van de te spelen wedstrijden is gespeeld. Heel goed, bedankt alle deelnemers, we zijn goed op weg. Volgende week tijdens het PB Open worden er geen wedstrijden gespeeld en daarna hebben we nog 2 weken tot de vakantie. Na de DTK zijn er dan weer wedstrijden gepland, maar onderling mogen er natuurlijk in de vakantieperiode wel wedstrijden gespeeld worden. Niet vergeten de uitslag door te geven aan email Riny vd Arend of in te vullen op het formulier achter de bar. Als een wedstrijd toch niet op die geplande datum gespeeld kan worden, graag  binnen 3 weken een nieuwe datum afspreken maken en die doorgeven per mail aan Riny vd Arend. Op Toernooi.nl  zijn de standen te volgen en de speeldata in te zien. Op zondag 7 oktober worden de finales gespeeld en de prijzen uitgereikt. Die dag wordt ook het Eikeltjestoernooi georganiseerd, zodat het een gezellige afsluitende dag wordt met een hapje en een drankje. Deelnemers, die nu al weten op deze dag verhinderd te zijn, kunnen dit tijdig doorgeven, dan proberen wij die wedstrijden een andere dag (vóór 7 oktober) te plannen. De Clubkampioenschappen Commissie Riny van der Arend Paul Lobeek   SPE Senioren Plus Event Donderdag 9 augustus organiseren we weer een SPE-dag van 10.00 tot 15.00 uur op Park Braband. Wie tennist mee? Wij zien graag veel enthousiaste 50+deelnemers meespelen. Gezellig een balletje slaan met vrienden en vriendinnen of leden van clubs uit de omgeving. M.a.w. oude bekenden of tegenstanders uit vroeger tijden.  We houden rekening met de leeftijd, dus u kunt ook rustig een ronde minder meedoen als de energie even op is.Er worden alleen dubbel- en mixpartijen gespeeld. Natuurlijk is er tussendoor tijd voor koffie/thee en een lekkere, gezonde lunch. Opgeven vóór 5 aug.: Riny vd Arend of op de inschrijflijst op het prikbord in het clubhuis. Kosten € 7,-- pp. Mis het niet, dus tot ziens op 9 augustus bij Park Braband. Organisatie: Ineke, Yvonne en Riny
Open Jeugd Weekend
Van 11 tot en met 15 juli vindt het Open Jeugd Weekend plaats bij TC Park Braband. Er kan worden ingeschreven in groen en geel; enkel, dubbel en mix. Primeur dit jaar is dat het toernooi ook open is voor spelers uit de categorieën rood en oranje. De wedstrijden voor deze kleuren worden gespeeld op zondagochtend 15 juli. Tussen de wedstrijden door zijn er leuke activiteiten en lekkere hapjes! Schrijf je in voor dit leuke toernooi, met altijd lekker weer, via deze link.
Inschrijven t/m woensdag 4 juli. 
TennisschoolPE Tenneiswek 23 t/m 27 juli Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 12:30. De kosten voor de tennisweek bedragen €70,- (Of €14,- per dag wanneer je niet de hele week mee kunt spelen). Dit is inclusief eten (tussendoortje en lunch), drinken en een gaaf t-shirt van onze sponsor HEAD. Elke dag minimaal 2 uur tennisles, maar ook wedstrijden en andere leuke activiteiten. Schrijf je nu in voor deze leerzame en sportieve week. Opgeven kan via: info@tennisschoolPE.nl of www.tennisschoolPE.nl Iedereen kan meedoen. Alle niveaus, 6 t/17 jaar, wel of geen ervaring, lid of geen lid. Geef je gauw op!

Deventer Tennis Kampioenschappen

Traditioneel vind in de laatste week van de schoolvakantie (27-8 t/m 2-9) de Deventer TennisKampioenschappen plaats. Dit jaar is TC Salland het finale park. Opgeven kan via toernooi.nl t/m 17 augustus.