Clubkampioenschappen 2018

In 2018 gaan wij de clubkampioenschappen hetzelfde doen als in 2017. De commissie was heel tevreden over het verloop van de clubkampioenschappen op deze nieuwe manier.
Er waren ook wel wat minpuntjes, maar wij als Clubkampioenschappencommissie (CKC) vinden het de moeite waard om zo door te gaan en het zo mogelijk nog beter te doen.

Wekelijks worden er partijen gespeeld voor de clubkampioenschappen.
De indeling vind je hier.

Er is een poule-indeling gemaakt in categorieën van minimaal 3 koppels, maar indien mogelijk 4 of 5 koppels. De indeling wordt aan de deelnemers via de mail bekendgemaakt en is te volgen via toernooi.nl. Als een wedstrijd toch niet op die geplande datum gespeeld kan worden moeten de spelers onderling binnen 3 weken een afspraak maken en die per mail wrc@tcparkbaband.nl  doorgegeven aan de Clubkampioenschappen Commissie (CKC).

De uitslagen dienen per mail wrc@tcparkbaband.nl doorgegeven te worden aan de CKC. Via www.toernooi.nl  zijn de standen te volgen en de speeldata in te zien. Er zullen zoveel mogelijk wedstrijden gelijktijdig op een dag of avond gepland worden.

Het inschrijfbedrag bedraagt € 5,– per onderdeel.

Op zondag 7 oktober worden de finales gespeeld en de prijzen uitgereikt. Die dag wordt ook het Eikeltjestoernooi georganiseerd, zodat het een gezellige afsluitende dag wordt met een hapje en een drankje.
Deelnemers, die nu al weten op deze dag verhinderd te zijn, kunnen zich zeker wel opgeven, die wedstrijden zullen dan op een andere dag (vóór 7 oktober) gepland worden.

De partijen van week 38:

Datum/tijd Baan
Maandag 17-09 19.30u Baan 5 DE 8 Daphne Nieuwenhuis Sabine Gerritsen
Maandag 17-09 20.00u Baan 6 DD 6a Wieke vd Arend/ Ciska Spa Hetty Bon / Maaike v Bussel
Dinsdag 18-09 21.00u Baan 6 HD 6 Gijs Pontzen / Sebo Woldringh Joost Bon / Vincent Flierman
Dinsdag 18-09 21.00u Baan 5 HD 7a Peter Paul Bussink / Frank Meurs Erwin Brethouwer / Bert Freriks
Woensdag 19-09 19.30u Baan 5 HD 7b Ton Linthorst / Arnoud Smedes Levi vd Arend / Kas Rosendahl
Woensdag 19-09 19.30u Baan 6 DD 6b Marian du Bois / Alie de Bruin Riny vd Arend / Jannie Hut