Husselen tijdens het DTK

We kennen bij T.C. Park Braband een fanatieke club van husselaars. Dit jaar fungeert onze club als finalepark van het DTK (Deventer Tenniskampioenschappen). Dit heeft gevolgen voor de husselaars. Helaas zal er in de week van 28 augustus t/m 3 september niet op de reguliere tijden gehusseld kunnen worden.

Op dinsdag 28 augustus kan er gehusseld worden tot 17.00 uur.

Op vrijdag 1 september kan er gehusseld worden tot 17.00 uur. Op deze vrijdag zal de activiteitencommissie wel druk zijn rondom de banen met het opbouwen van de feesttenten en met het versieren van ons park. Daar kunnen we natuurlijk ook altijd hulp bij gebruiken!

De hussel op dinsdag- en donderdagavond gaan dus niet door. Op maandag 4 september kan er gewoon gehusseld worden. Er moet dan wel rekening gehouden worden met de opruimwerkzaamheden van de DTK. Dit betekent : er rijden (vracht)auto’s die de ruimte moeten hebben voor laden, dus de parkeerplaats moet vrij blijven. Auto’s daarom graag parkeren op de zandparkeerplaats ernaast. Er is veel bedrijvigheid op het terras en in het clubhuis, omdat alles schoongemaakt en opgeruimd moet worden. Het zal dus helaas niet mogelijk zijn om gebruik te maken van het clubhuis / kleedkamers en terras. Uiteraard moeten jullie wel van de toiletten gebruik kunnen maken. We vinden het fijn wanneer de husselaars wat kunnen helpen bij het opruimen en aan kant maken van clubhuis en terras.

Husselen DTK